Hirdetés

Total War: Shogun 2 - Battle Report 2 Trailer

|

Hatalmas területek és hangya módjára rohangáló harcosok. Folytatódik a játék bemutatása

Hirdetés

A tegnapi napon megismerkedhettetek az alkotás Limited és Collector's Edition változatával, ma a készítők jelentkeznek egyenesen a frontvonalról.

A Total War: Shogun 2 fejlesztői már összegyúrtak egy videót, amit nálunk is láthattatok régebben. Itt volt hát az ideje, hogy ismételten előrukkoljanak egy újabb anyaggal. A mostani matéria igen velősre sikeredett. Feszültségben gazdag ostromállapot, tüzes lövedékek és hátakra erősített zászlók sokasága jellemzi majd az alant található képsorokat. A Total War: Shogun második része 2011. március 15-én fog megjelenni


 

Mennyi-mennyi árván maradt szamuráj kard hever gazdátlanul a forró vértől megolvadt hóban. Jövedelmező egy ilyen ütközet után arrafelé sétálni…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)