Hirdetés

Total War: Shogun 2 - Béndzsa Nindzsa

|

A legtöbb nindzsa ravasz, okos és halálos. Viszont vannak kivételek...

Hirdetés

A legerősebb Total War és Shogun játék, a Total War: Shogun 2 e hónap közepén jelent meg, PC-re.

A hadászati stratégiai játékban lehetőségünk van nindzsákat küldeni bizonyos küldetések elvégzésére. Hihetetlen képességeikkel szinte biztosan sikeresen végrehajtják a feladatot és elteszik láb alól a célpontot. Azért írtam, hogy szinte biztosan, mivel nem mindig jön össze az akció, ekkor láthatunk humoros videót. Erről készült most egy összeállítás, de csak azok nézzék meg, akiknek nem gond, ha nem a játékban látják először a poénokat:

Nindzsákról egyébként először 700-as évekből fennmaradt írásokból olvashatunk, de valószínűleg már előtte is léteztek. A nyílt harcot előnyben részesítő szamurájokkal ellentétben a nindzsák a lopakodás nagymesterei, akik csendben, észrevétlenül gyilkolnak. Ajánlom mindenkinek a Tom Cruise féle Utolsó Szamuráj című filmet, ebben is megjelennek pár ütős jelenet erejéig.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)