Hirdetés

Total War: Shogun 2 - érdekes adatok kerültek nyilvánosságra

|

A Total War: Shogun 2 fejlesztői kiadtak egy infografikát, amiről számos érdekesség leolvasható a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

Holnap érkezik a Fall of the Samurai névre keresztelt önálló kiegészítő, de előtte még megtudhattuk, hogy mennyire népszerű is a Total War: Shogun 2.

2011 márciusában jelent meg a Shogun 2, és azóta a játékosok több mint 1754 évnyi játékidőt öltek bele, mialatt 200 millió kampánybeli csatát vívtak meg. 10 és félmillió generálist fizettek le, 393 milliárd szamurájt képeztek ki (a Föld népességének 56-szorosa), ebből 159 milliárd vesztette életét (akiket ha egymásra fektetnénk, negyvenötször tennék ki a Hold és Föld közötti távolságot), a nindzsák pedig 24 millió tábornok életének vetettek véget. Egy játékos átlagosan 7.1 kampányt játszott le, a legnépszerűbb klán pedig a Shimazu lett. Egy patch is érkezik, amelynek köszönhetően akármelyik játékkal is rendelkezzünk (az alapjátékkal vagy a Fall of the Samurai-jal), ugyanúgy játszhatunk a többjátékos módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)