Hirdetés

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai pontos megjelenés

|

Márciusban jelenik meg a Total War: Shogun 2 legelső, önállóan is játszható kiegészítője, a Fall of the Samurai.

Hirdetés

A SEGA bejelentése alapján a Fall of the Samurai nem egyszerű - manapság divatos - DLC lesz, a Creative Assembly mindent megtesz annak érdekében, hogy terjedelmes élményekkel bővüljünk stratégia terén.

A Fall of the Samurai előnyeit és magában foglalt tartalmait Gyu fejtette ki la leginformatívabb módon, még tavaly novemberben a kiegészítés bejelentésében. Emlékezzünk hát az ő szavaira: "Az új kiegészítőben hat új játszható klán, 39 új szárazföldi egység, 10 új tengeri egység, 3 újfajta ügynök és négy új történelmi csata lesz. Emellett új külföldi hatalmak, újfajta kikötői ostrom csata, továbbfejlesztett ostromlási módszerek, újfajta szárazföldi és tengeri interakciók és persze rengeteg minden más is várható."

A Total War Shogun 2 - Fall of the Samurai megjelenésére március 23-án kell számítanunk kizárólag PC-re, és ahogy említettem korábban, a kiegészítő önállóan is futtatható lesz, nem fog kelleni hozzá az alapjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)