Hirdetés

Új korszakban játszódik a következő történelmi Total War

|

A Total War: Warhammer után újra egy történelmi ihletésű játékot készít a The Creative Assembly, viszont a csapat nem egy korábbi alsorozathoz nyúl vissza.

Hirdetés

A Total War: Warhammer megjelenésével először fordult elő, hogy a The Creative Assembly sorozatának egy része nem valós történelmi eseményeket dolgozott fel. Jártunk a középkori Európában, a feudális Japánban, Rómában, Franciaországban, Attila korában és az ipari forradalom alatti Egyesült Államokban is.

Fogynak a lehetőségek, de azért volt még pár esemény, amit érdemes stratégiai játékokban feleleveníteni. Így látja a fejlesztőcsapat is: a Total Warért felelős Rob Bartholomew a Eurogamernek árulta el, hogy a következő játék egy olyan érában játszódik, amivel korábban még nem foglalkoztak. Egyelőre csak ötletelnek, a gyártást még nem kezdték meg, de addig is lehet tippelni.

Vajon bevállalják a világháborút, volna annak értelme? Esetleg Kína lesz az új úticél? Szerintetek mi a legesélyesebb, mit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)