Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - most is rengeteg tartalom jön a megjelenés után

|

Új koncepciót talált ki a Creative Assembly.

Hirdetés

A héten megjelenik a Total War sorozat legújabb része, ami nem a Warhammer világába, hanem Kínába utaztat minket.

Hirdetés

Már korábban megírtuk, mit gondoltunk a Total War: Three Kingdomsról, de május 23-ától ti is véleményt alkothattok. A fejlesztőcsapat természetesen most is tervez extra tartalmakat. Lesznek egyrészt DLC-k, melyek A három királyság regényes története (Romance of the Three Kingdoms) könyv egy-egy fejezetét dolgozzák fel, új kezdő helyzeteket hoznak, új karaktereket, funkciókat, feladatokat. A visszatérő arcok is másképp viselkedhetnek, mint ahogy az alapjáték kampányában megismerkedtünk velük, életük más szakaszában láthatjuk őket. A csomagok méretüket tekintve a Culture Packok és a Campaign Packok közé helyezhetők.

Nyilván érkeznek javítások és kisebb módosítások, és ha a moddereknek is bezavaró hibákat sikerül eltüntetni, néhány héttel a megjelenés után jön az Assembly Kit és a Workshop támogatás.

A Three Kingdoms május 23-án jelenik meg, kizárólag Windowsra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)