Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - végtelenített hordamódot kapunk

|

A Dynasty módban ellenfelek megállíthatatlanul özönlő hordáival szemben kell helytállnunk - sereg nélkül.

Hirdetés

Magasabb szinteken azért egy átlagos csata is el tud fajulni a Three Kingdomsban, de aki már nem talál képességeihez megfelelő kihívást, és úgy szántja fel a csatateret, hogy ott embernek még nyoma sem marad, most egy új, ingyenes módban teheti magát próbára.

Hirdetés

Augusztus 8-án érkezik a Dynasty mód PC-re (MacOS-re és Linuxra később), melyben három hőst (akár egyedül, akár két haverral közösen) irányítva nézhetünk szembe egyre nagyobb létszámú, egyre erősebb seregekkel. A hősök szerencsére nem egy háromfelé tört ceruzával indulnak harcba: képességeket használhatnak, folyamatosan fejlődhetnek, és az is könnyít a helyzetükön, hogy a katonák nem lesznek túl szívósak. Az ellenséges egységek mérete 80-ról akár 960 fősre skálázható, amivel egyrészt maximumra tolhatjuk az önkínzást, másrészt megnézhetjük, mikor kezd el sírva könyörögni a processzor. A mód fejlesztésében egyébként az Intel is segített.

További részleteket ezen az oldalon, a hivatalos GYIK-ben olvashattok. A játék fizetős DLC-je, az Eight Princes szintén augusztus 8-án jelenik majd meg, és egy új kampányt, nyolc, eltérő herceget, meg egy rakás hasznos, érdekes újítást kínál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)