Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - úgy ráúsztak a játékosok, mintha csak ma lehetne játszani

|

Jelenleg a Steam negyedik legnépszerűbb játéka, de messze túlszárnyalta a Rome II-t és a Warhammer II-t is.

Hirdetés

Egészen biztosra ment a Creative Assembly, amikor úgy döntött, a következő történelmi Total War játék helyszínéül Kínát választja. Nem csak hogy ez a Föld legnépesebb országa, a PC-s játékosok száma sem elhanyagolható.

Hirdetés

A három királyság időszaka Kína történelmének egyik legfontosabb és legérdekesebb szakasza, az új Total War pedig remekül dolgozza fel, nem csak a távol-keleti, a nyugati játékosok számára is érdekes. Nem sokkal a megjelenést követően az egekbe szökött az egyszerre játszó játékosok száma, a cikk megírásának pillanatában 150 ezer felett jár, de percről percre növekszik. Az eddigi csúcstartó Rome II a SteamCharts adatai szerint 118 240-nél állt meg, a Warhammer II 72 112-ig tudott eljutni. Jó eséllyel a Three Kingdoms lesz a sorozat legnépszerűbb játéka, de várjunk még a koronázással a SEGA vagy a Creative Assembly megerősítéséig.

Ti játszotok már vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)