Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - te melyik hadvezérhez leszel hű?

|

A cél, hogy magunkhoz ragadjuk a hatalmat és egyesítsük Kínát. Rajtunk múlik, hogy kinek az oldalára állunk.

Hirdetés

A stratégiai játékok kedvelőinek egy igencsak különleges játékkal készül a Sega és a The Creative Assembly kettőse, hiszen a Total War: Three Kingdomsban a Han dinasztia bukása idején járunk és Kína történelmének legnagyobb csatáit élhetjük át (Kaci már mesélt is nektek korábban az élményeiről). 

Hirdetés

Azelőtt, hogy megpróbálnánk egyesíteni Kínát, még választanunk kell egy hadvezért a tizenkettő közül, akinek hűséget esküszünk. Dong Zhuo-t már korábban megismerhettétek egy traileren keresztül, de rajta kívül dönthetünk Sun Jian, Cao Cao, Liu Bei, Zheng Jiang, Gongsun Zan, Yuan Shu, Kong Rong, Liu Biao, Zhang Yan, Ma Teng és Yuan Shao mellett is. A fejlesztők készültek egy hosszabb videóval, amelyben részletesebben is mesélnek a hadvezérekről: 

A Total War: Three Kingdoms május 23-án jelenik meg PC-re. Ti kit fogtok választani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)