Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - senkiben sem bízhatunk

|

A kémek mindenhol ott vannak. A mieink is.

Hirdetés

A Total War: Three Kingdoms sok más opció mellett részletes diplomáciai lehetőségeket ad a játékosoknak, így a háborúzáson túl nagy hangsúly lesz a különböző frakciók közötti kapcsolatok menedzselésén is. Persze ahhoz, hogy dönthessünk a stratégiánkról, először tisztában kell lennünk az ellenfeleink taktikájával. 

Hirdetés

A The Creative Assembly stratégiai játékának legújabb trailere megmutatja, hogy mihez tudunk kezdeni a kémhálózatunkkal: a videóban Cao Cao spionokat helyez el a másik frakció vezetésében. Ha sikeres a művelet, akkor értékes információkkal szolgálhatnak az ellenfelekről, de vannak kockázatai is a dolognak, ugyanis akár téves fülest is adhatnak, ráadásul elszakadhatnak és megalapíthatják a saját frakciójukat is. Nyilvánvalóan ez oda-vissza működik, így mások is küldhetnek kémeket hozzánk. Nézzétek csak: 

A Total War: Three Kingdoms megjelenése március 7-én várható PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)