Hirdetés

DLC-ből ismerhetjük meg a Total War: Three Kingdoms kampányának előtörténetét

|

Egy kivételes csomagot kapunk, ami a játék fő kampányát fogja bővíteni egy teljesen új fejezettel.

Hirdetés

A Creative Assembly általában úgy rakja össze a DLC-ket, hogy azok ne bolygassák nagyon az adott játék főkampányát. A Total War: Three Kingdoms - Mandate of Heaven csomagjánál más lesz a helyzet, mivel annak sztorija a kampány előtt játszódik. Ez azt jelenti, hogy a tartalom sztorija egy előtörténetként fog beépülni.

Hirdetés

A hat új játszható frakcióval (köztük az összeomlás szélén álló Han dinasztiával) a prequel küldetésből mehetünk majd át a főkampányba, illetve a főkampány 5 alap frakciójával mind végignyomhatjuk az előtörténetet. Ez egyébként azt is jelentheti, hogy a Creative Assembly az összes jövőbeli DLC csomagjával folyamatosan a kampányt fogja bővíteni, ami egy jó hír lesz a sztori kedvelőinek.

A Total War: Three Kingdoms - Mandate of Heaven DLC-je (egy rengeteg javítást és egy új Warlordot tartalmazó ingyenes frissítéssel együtt) január 16-án érkezik majd PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)