Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - kiderült, hogy mikor utazhatunk Kínába

|

A Total War széria következő történelmi részében átélhetjük Kína történelmének legnagyobb csatáit.

Hirdetés

Kevés olyan korszak van, amit a Total War sorozat még nem dolgozott fel, a Total War: Three Kingdoms kiadásával pedig kihúzhatnak a készítők egy újabbat a listájukról. Az új epizódban Kínában vehetünk részt grandiózus összecsapásokban, látványos helyszíneken

Hirdetés

Eddig nem volt egyértelmű, hogy mikor érkezhet meg a széria legújabb epizódja, azonban most a SEGA és a The Creative Assembly bejelentette, hogy a Total War: Three Kingdoms 2019. március 7-én jelenik meg, kizárólag PC-re. 

A franchise elhivatott rajongói egy limitált kiadású csomagban szerezhetik be a játékot: ez az alapjáték mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert (egyik felén a kampánytérképpel, a másikon az irányítható hadvezérekkel) is, amiket egy autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatású csomagolás foglal magába. 

Aki előrendeli ezt a különleges kiadást, az gazdagabb lesz egy DLC-vel is: a Yellow Turban Rebellion Warlord Pack három hadvezérrel, három hősosztállyal (Scholar, Healer, Veteran), valamint új képességekkel, fegyverekkel és páncélokkal bővíti a játékot, amikkel megdönthetjük a Han-dinasztira uralmát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)