Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - itt a modtámogatás, végre bele lehet nyúlni a játékba

|

A játékosok elkezdhetik szabadon engedni fantáziájukat, de azért van néhány szabály, amit érdemes észben tartani.

Hirdetés

A Creative Assembly és a SEGA valamit nagyon eltalálhatott a Total War: Three Kingdoms kapcsán, ugyanis rövid idő alatt nem várt népszerűségre tett szert a játék. Mostantól kezdve pedig már a modderek is viszonylag szabadon garázdálkodhatnak benne, így a csatatér változatosságának csak a képzelet szabhat határt. Vagyis majdnem csak a képzelet.

Hirdetés

A fejlesztők egy bejegyzésben jelentették be, hogy megérkezett a játékba a modtámogatás, amit a jelek szerint már jó sokan vártak, ugyanis azonnal elárasztották a Steam Workshopot a különféle rajongói alkotások. A modding egyébként hasonlóan működik, mint például a Total War: Rome II-ben, tehát az Assembly Kit segítségével bárki összedobhat ilyen módosításokat.

Viszont néhány szabályt be kell tartaniuk a moddereknek, ugyanis tilos olyan alkotásokat készíteni, amelyek provokálhatnak bizonyos csoportokat vagy más IP-re utalnak, és a szexuális tartalmak sem engedélyezettek. Ha már unjátok a fejlesztők által kreált dolgokat, akkor mindenképp lessétek meg a játék Steam Workshop-oldalát, mivel jó pár hasznos apróságot szerezhettek be onnan.

Nektek hiányoztak a modok a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)