Hirdetés

Total War: Three Kingdoms - hosszú videó mutatja be a realisztikusabb Records módot

|

Sem a katonák, sem a tábornokok nem bírják majd annyira a strapát, így a meccsek nehezebbek, hosszabbak, és taktikusabbak lesznek.

Hirdetés

A Total War: Kingdoms több játékmódot is kínál majd. Eddig leginkább a Romance-t mutogatták a fejlesztők, de most a Records került terítékre, ami sokkal komolyabb kihívás elé állítja a játékosokat.

Hirdetés

Records módban a vezetőink nem lesznek több hadosztály megállítására is alkalmas szuperkatonák. Ők is egy-egy egység részeivé válnak, és sérülékeny, gyenge emberekként küzdenek. Az egységeink is gyorsabban kimerülnek majd, így komoly döntéshelyzetekbe fogunk keveredni. El kell döntenünk, hogy mikor, hol és hogyan lesz érdemes befektetni katonáink limitált energiáit.

A Creative Assembly eltolta a megjelenést május 23-ig, de szerencsére nekünk már volt alkalmunk belekóstolni a játékba. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért is lesz jó a Three Kingdoms, akkor olvassátok el előzetesünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)