Hirdetés

8 év alatt készült el a mod, ami elhozza a körökre osztott Warcraftot

|

Élsz-halsz a Warcraft univerzumért, de RTS helyett inkább körökre osztott stratégiában engednéd egymásnak a hordát és az allit? Akkor ezt a modot neked találták ki!

Hirdetés

A Total War játékok modolhatóságának köszönhetően rengetegen próbálkoznak azzal, hogy kicsit átdolgozzák az alapjátékot. Egy csapat épp egy Lord of the Rings változaton dolgozik, cikkünk hősét azonban sokkal jobban érdekli a Warcraft univerzum.

Hirdetés

TheHappyCrusader nyolc éve kezdett el dolgozni azon a modon, ami a Medieval 2: Total Warból Warcraft játékot csinál. A projekt most hivatalosan is nyílt bétába lépett, így már tölthetitek a szükséges fájlokat, amikkel a feje tetejére állíthatjátok a játékot. A modban 22 frakció található, amelyekből 20 játszható (köztük a Dark Iron törpék, Azjol-Nerub bogarai, vagy épp Sylvanas forsakenjei), a maradék kettővel pedig a kampány során találkozhatunk. Bizony, mert van kampány is.

Egyedi épületek, animációk, zenék, minden van, amire egy old school Warcraft rajongó vágyhat. A telepítéssel kapcsolatos infókat megtaláljátok a projekt ModDB oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)