Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - még 3 ingyenes DLC vár ránk

|

Nincs még vége a 2 évvel ezelőtt megjelent stratégiai mókának. Hamarosan új tartalmakat kapunk és egy forint sem kell majd fizetnünk értük.

Hirdetés

A Creative Assembly Twitteren megosztotta velünk, a Total War: Warhammer 2-vel kapcsolatos terveiket. Egy képben felsorolták az eddig megjelent 14 ingyenes DLC csomagot, majd 3 helyet füsttel takartak el.

Hirdetés

Ez a három hely pedig teljesen egyértelműen a három utolsó DLC-t rejti, ami azt jelenti, hogy a játék rajongói még bőven kapnak majd izgalmas tartalmakat. Nagy pacsi jár ezért a fejlesztőknek. 

Mivel ezek lesznek az utolsó csomagok, adja magát a felvetés, hogy a srácok időközben már a harmadik részt kezdték el hegeszteni. Mi nagyon reméljük, hogy tényleg így van, és a jövőben sem maradnak újdonságok nélkül a Total War: Warhammer sorozat szerelmesei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)