Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - ilyen egy csata a dark elfekkel

|

A fejlesztők közzétettek egy let's play videót, amelyben a dark elfek és high elfek csatáját nézhetjük meg közelebbről.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva jelenik meg a Total War: Warhammer 2, melyben ismételten egyesül a Games Workshop fantasy univerzuma és a Creative Assembly verhetetlen stratégiai formulája. A fejlesztők most egy újabb videót adtak ki, amelyben a dark elfekkel izgulhatunk végig egy csatát.

A Total War hivatalos YouTube-csatornáján jelent meg az alábbi let's play videó, melyben Malekith közelít seregével, hogy aztán összecsaphassanak a high elfekkel. A videóban elég sokat megnézhetünk a dark elf frakció különféle egységeiből, szóval mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást, ha szeretnétek már előre rákészülni az újdonságokra.

Ha ez a videó nem lenne elég, a napokban megjelent egy másik let's play is, melynek szintén a dark elfek a főszereplői.

A Total War: Warhammer 2 megjelenése szeptember 28-án várható, kizárólag PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)