Hirdetés

Total War: Warhammer II - videón a Vortex kampány térképe, és a frakciók kezdőhelyei

|

A Total War: Warhammer következő részében is hatalmas lesz a csatatér, több frakció is küzd majd rajta a túlélésért. Ezek mutatkoztak most be.

Hirdetés

A SEGA és a Creative Assembly kiadtak egy új, és meglehetősen informatív játékmenet videót a Total War: Warhammer II-ről. Ezúttal a Vortex kampány került előtérbe, amit egy hatalmas térképen harcolhatunk majd végig. A fejlesztők lerántják a Fog of War takaróját és megmutatják mire számíthatunk.

Az összes játszható frakció és alfrakció kezdőhelyét megmutatják, és egy kicsit körbevisznek minket a hegyekkel, mocsarakkal és dzsungelekkel tarkított csatatéren. Se méretre, se látványra, se a változatosságra nem lehet panasz.

A Total War: Warhammer II megjelenése 2017. szeptember 28-án várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)