Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - már a tengeren is csatázhatunk

|

Egy rajongói modnak köszönhetően vívhatjuk meg a tengeri ütközeteket, de az élmény közel sem tökéletes

Hirdetés

A történelmi Total War játékokban hatalmas szerepet kaptak a tengeri ütközetek, a Warhammer 2-ből viszont teljesen kimaradtak ezek a csaták. A modderek viszont próbálkoznak becsülettel.

Hirdetés

A korábbi Total War játékokban külön tengeri egységekkel vívhattuk meg a különböző konfliktusokat, a Warhammer 2-ben mégis borzasztóan elhanyagolták a játék ezen aspektusát. Ha két ellenálló sereg a nyílt vízen találkozott, akkor a játék átvette felettük az irányítást, és automatikusan, mindenféle interakció nélkül bonyolította le az ütközetet. Ez a rendszer önmagában nagyon lehangoló, és az sem javít a dolgon, hogy a játék rendre a mesterséges intelligencia egységeit favorizálta.

A GCCCM: Naval Battles elnevezésű rajongói modifikáció igyekezett orvosolni ezt a problémát, már amennyire a játék motorja azt engedi. Többé már nem a gép intézi helyettünk a tengeri csatákat, helyette, amikor találkozunk egy ellenséges egységgel a tengeren, a két sereg egy szigeten találja magát, ahol a jól ismert szárazföldi ütközet formájában rendezhetjük le a párbajt. Igen, továbbra is szárazföldi patkányok maradunk, de legalább nem kell a gép számításaira hagyatkoznunk.

Több mint a semmi, nem igaz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)