Hirdetés

Total War: Warhammer 2 gépigény - akkor is játszhatsz, ha Core 2 Duo van a gépedben

|

A stratégiai játékok általában nem erőforrásigényesek, és a Total War: Warhammer 2 maximumához sem kell két 1080Ti. Sőt.

Hirdetés

Körülbelül egy hónap múlva megjelenik a Total War: Warhammer 2, a Creative Assembly már az utolsó simításokat végzi az aranylemezre küldés előtt. Sok minden már nem fog változni, vagy ha mégis, majd a megjelenés után. 

Hirdetés

A gépigényt viszont nagyon ritkán szokták patchekkel változtatni. Akit érdekel a játék, annak még bőven van ideje gépet újítani, de valószínűleg nem lesz erre szükség, mert mind a minimum, mind az ajánlott rendszerkövetelmény elég baráti. Itt az az ajánlott, ami máshol eleve a futáshoz szükséges, nem hogy a szép látványhoz. Íme:

Total War: Warhammer 2 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 3.0 GHz
Memória: 5 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 460 1 GB, AMD Radeon HD 5770 1GB vagy Intel HD4000 @720p
Szabad hely: 60 GB

Total War: Warhammer 2 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7 / 8 (8.1) / 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4570 3.20 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 770 4GB, AMD Radeon R9 290X 4GB @1080p
Szabad hely: 60 GB

Na, kinél hogy fog menni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)