Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - csatába mennek a gyíkemberek

|

Megérkezett az első, a játék motorját használó Total War: Warhammer 2 előzetes, amiben a Lizardmen frakció került a középpontba.

Hirdetés

A Total War: Warhammer 2 bejelentését kísérő trailerben megismerhettünk hármat a négy új játszható frakció közül (az utolsóra pedig egy igen erős utalást tett a csapat), de akkor még csak egy CG-videón láthattuk őket. A legújabb kedvcsinálóban viszont már úgy jelennek meg, ahogy a játékban is szerepelni fognak.

Hirdetés

Az alábbi trailerben nemcsak azt leshetjük meg, milyen egységekkel vonulhatunk majd hadba: legendás lordjuk, Mazdamundi szavaiból kivehetjük azt is, hogy ugyan - az elfekhez hasonlóan - ők sem akarják elszabadítani a kampány középpontjában álló Great Vortex energiáját, nem feltétlenül egyeznek meg a céljaik, így könnyen ellenfelekként találkozhatnak a csatamezőn.

Ti indítotok majd kampányt a lizardmen frakcióval, vagy inkább a kétféle elf és a meglebegtetett skaven fajokat preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)