Hirdetés

Total War: Warhammer 2 megjelenés - megvan, mikor térhetünk vissza

|

A Sega hivatalosan is megerősítette az új Total War megjelenési dátumát, emellett még egy csomó új képet is publikáltak.

Hirdetés

A hatalmas sikereket arató Total War: Warhammer folytatására már nem sokat kell várni, ugyanis a Sega bejelentette, hogy a második rész szeptember 28-án érkezik PC-re.

Hirdetés

A Total War: Warhammer 2 négy új fajjal és izgalmas kampánnyal érkezik, de már azt is megtudtuk, hogy az előrendelők és a játékot a megjelenés első hetén megvásárlók milyen bónuszt kapnak. Ez lesz az úgynevezett Race Pack DLC, amely egy még nem ismert fajt, két Legendary Lordot és egy rakás fegyvert ad az első Total War: Warhammer játékhoz.

A Warhammer 2-t pedig már elő is lehet rendelni a különleges Serpent God Edition verzióban. A különleges kiadás tartalmazza a Race Packet, egy nyakláncba rejtett USB-t, art bookot, matricákat és egy csomó finomságot, mindezt ízléses fém díszdobozba csomagolva. Ezen kívül a játékot Limited Editionben is meg lehet vásárolni, ami szintén díszdobozos, art bookos kiadás, de egyéb tárgyi bónuszokat nem tartalmaz.

A Total War: Warhammer 2-höz még érkezett egy csomó friss kép is, ezeket a lenti galériában tudjátok megcsodálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)