Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - rengeteg változás jön a Mortal Empires kampányba

|

Számos karakter kap új képességeket, de az egyes frakciók egységei is megváltoznak.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Mortal Empires kampány, ami gyakorlatilag egy fantasy világháború, hiszen egyszerre több kontinensen zajlanak a csatározások. A fejlesztők pedig hamarosan bevezetnek néhány újdonságot, amiknek köszönhetően jobb és részletesebb lesz seregünk menedzselése.

Hirdetés

A Creative Assembly elkészítette az első részhez a Foundation Update-et, amivel sokkal hatékonyabbak lettek az alapjáték frakciói a DLC seregekkel szemben, és hamarosan bekerül egy hasonló megoldás a második rész grandiózus kampányába is. A Reprisal Update többek között új követőket ad a Wood Elfeknek, átalakítja egy kicsit a Káosz erőit, valamint új képességfákat is ad az Old World legendás karaktereinek.

Már zajlik a Reprisal Update bétatesztje, így bármikor kipróbálhatjátok az újdonságokat, amelyekről itt olvashattok részletesebben.

Ti játszotok a Total War: Warhammer 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)