Hirdetés

Total War Warhammer II - elrajtolt a modtámogatás is

|

Ugyan a Total War: Warhammer II készítői eddig sem tiltották a modok készítését a játékhoz, a Steam Workshop támogatása csak nemrég élesedett.

Hirdetés

Már kicsit több mint két hete elrajtolt a Total War: Warhammer II, de ezzel még közel sem ért véget a Creative Assembly munkája a játékkal. Valószínűleg most is gőzerővel dolgoznak az új fejezet és az első rész kampányának egyesítésén, de a múlt hét végén is élesítettek egy fontos feature-t.

Hirdetés

A Steam Workshop támogatását a megjelenéskor még kikapcsolta a brit stúdió, elsősorban azért, mert sok mod okozta a Total War: Warhammer II összeomlását. Mostanra viszont sikerült stabilabbá tenni a játékot, és így a rajongói módosításokat is magabiztosan ráengedik. A modtámogatás egyébként nem csak abban merül ki, hogy egyszerűen telepíthetjük azt a több mint ötszáz rajongói alkotást, ami eddig elkészült; a készítők az Assembly Kit nevű eszközkészletet is feltették a Steamre, hogy így segítsék az újabb modok megalkotását is.

Ti milyen modokat szoktatok telepíteni a Warhammer részekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)