Hirdetés

Total War: Warhammer II tesztek - közel tökéletes a folytatás

|

Lejárt a pénteken érkező Total War: Warhammer II embargója is, így megtudhatjuk, hogyan sikerült a Games Workshop világában játszódó trilógia második része.

Hirdetés

A játékból bemutatott csaták alapján könnyen gondolhattuk, hogy a Total War: Warhammer II csupán új fajokkal nyújt egy az előző részhez képest nagyon hasonló élményt. Hogy mennyire volt igazunk, az a megjelenés hetének elején kiderült, hiszen az utóbbi órákban sorra tették közzé tesztjeiket a nagyobb külföldi lapok.

Hirdetés

Több kritikus kiemelte, hogy a Total War: Warhammer II egészen bátor abban a tekintetben, hogy a készítők a fantasy univerzum furcsább, egzotikus fajait, így a gyíkembereket és a skaveneket is beemelték, ami üdítő újdonság. A játékmenet tekintetében az a konszenzus, hogy szinte minden tekintetben javult a folytatás, ezzel pedig több kritikus szerint a sorozat utóbbi éveinek egyik legjobb része lett a Warhammer-trilógia második felvonása. A felhozott negatívumok között van, hogy a kampány végcélja felé mindegyik frakció nagyon hasonlóan halad, illetve a hatalmas térkép miatt nagyobb távolság alakulhat ki a főbb frakciók között. A nagyobb lapok pontszámai mindezt így tükrözik vissza:

Eurogamer - ajánlott
IGN - 9,1/10
PC Gamer - 92/100
PCGamesN - 9/10
PC World - 7/10
Rock, Paper, Shotgun - ajánlott

Összesen húsz kritikát alapul véve a Metacritic összesítése szerint 87 pontos átlagot ért el a Total War: Warhammer II, amivel minden bizonnyal a készítők is elégedettek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)