Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - új ingyenes játékmód jön a patkányemberek főszereplésével

|

A frissítést csak az erős géppel rendelkezők fogják élvezni.

Hirdetés

Remek stratégiai játék lett a Warhammer seregeit egymásnak eresztő játéksorozat második része, és a megjelenése óta kaptunk már egy-két extra tartalmat is. Hamarosan érkezik egy újabb frissítés, ami eléggé őrült csatákat kínál.

Hirdetés

A fejlesztők az Intel közreműködésével alkották meg a The Laboratory módot, ami a tervek szerint december 14-én jelenik meg és a Skavenek fogják csépelni egymást benne. Bekerül 16 módosító is, amelyekkel megváltoztathatjuk például az egységek számát vagy akár a gravitációt. A felturbózott, sokszor egészen őrületes harcok bizony megizzasztják majd gépeinket, szóval tényleg csak erős vassal érdemes csatába vonulni.

Ti játszotok még a Total War: Warhammer 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)