Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - hamarosan jön a The Queen and the Crone DLC

|

Még ebben a hónapban megkapjuk a Total War: Warhammer 2 következő csomagját.

Hirdetés

A The Creative Assembly folyamatosan ellátja újdonsággal a Total War: Warhammer 2 rajongóit: nem csak a törpök frakciója bővül egy új update-tel, hanem az elfek is kapnak egy kis vérfrissítést. 

Hirdetés

Az alapjáték legközelebb a The Queen and the Crone DLC tartalmaival bővül, amely új küldetésekkel egészíti ki az Eye of the Vortex és Mortal Empires kampányokat. Ezekben mindkét elf nép új játszható királynőt kap (Crone Hellebron és Everqueen Alarielle), akik természetesen hozzák magukkal a saját al-frakcióikat, elit egységeiket, mágikus tárgyaikat és skillfáikat is. Az alábbi trailer ízelítőt ad abból, hogy mire számíthattok az új sztoritól: 

A Total War: Warhammer 2 - The Queen and the Crone május 31-én válik elérhetővé PC-re. Ti vissza fogtok térni harcolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)