Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - egymásnak feszülnek a sírok királyai

|

A Creative Assembly kiadott egy hosszabb bemutatót a Total War: Warhammer 2 új tartalmi csomagjából, amiben az új kampány menetét láthatjuk.

Hirdetés

A videóban belenézhetünk egy párharcba Settra the Imperishable és Arkham the Black között. A két vezető nem nagyon bírja egymást, így problémás ügyeiket békés diplomácia helyett több ezer katona leöletésével tervezik megoldani. Ha már egyszer Total War: Warhammer 2 a cím, akkor miért is ne.

Hirdetés

A 11 perces bemutató meglehetősen részletes betekintést enged a sírok királyainak stílusába. Bemutatja az új vezérek harci erősségeit, és gazdasági gyengeségeit (mert hát valljuk be férfiasan, hogy kötözött hullaként nem barátunk a munkaerőpiac), az új technikai lehetőségeket és a Book of Nagash-t, ami a kampány célja.

A Total War: Warhammer 2 - Tomb Kings DLC megjelenése 2018. január 23-án várható PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)