Hirdetés

Total War: Warhammer 2 - Sartosa és a Vampire Coast állhatnak a következő DLC középpontjában

|

A fejlesztőcsapat hamarosan leleplezi az új kiegészítőt, de előtte még Twitteren borzolja a rajongók idegeit.

Hirdetés

Hamarosan érkezhet a Total War: Warhammer 2 következő DLC-csomagja, egyes források szerint akár már a napokban kiderülhet, mit fog hozni a friss kiegészítő.

Hirdetés

Addig viszont csak találgatni lehet. A játék hivatalos Twitter-oldalán megosztottak egy teaser képet, ezt itt:

A szöveg alapján a rajongók azt a következtetést vonták le, hogy a DLC-ben Rusting Harbournak, illetve Sartosa területnek bizonyára fontos szerepe lehet majd. Sartosa a Mortal Empires kampánnyal került be a játékba, és sokak szerint ez is arra utal, hogy a következő kiegészítőben is lesz jelentősége.

Ezen kívül még várhatóan a Lustria partjain húzódó Vampire Coast kaphat kiemelt szerepet, és a kiegészítő minden bizonnyal tengeri témájú lesz. Egy rajongói modnak hála már vívhatunk tengeri csatákat, de mégiscsak más élmény lenne, ha a Creative Assembly jóvoltából is lenne rá lehetőségünk.

Ti mit gondoltok, mit hozhat a Total War: Warhammer 2 következő DLC-je?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)