Hirdetés

Total War: Warhammer - videón a beastmen kampány

|

Új tartalommal készülődnek a Creative Assembly-s srácok, most pedig egy traileren is megnézhetjük a következő kampányt.

Hirdetés

Milliók álma válhatott végre valóra, amikor idén összetalálkozott a Warhammer univerzum és a Total War-sorozat a rendkívül meglepő nevű Total War: Warhammerben. A játék remekül sikerült, a Creative Assembly pedig már gyártja is hozzá a következő kampányt.

Még ebben a hónapban jelenik meg a Total War: Warhammer első komolyabb kiegészítő csomagja, a Call of the Beastmen, melyben egy teljesen új frakció csatlakozik majd, akik kapásból egy saját kampányt is kapnak. Korábban már láthattunk apró részleteket az újdonságokból, viszont a fejlesztők most egy közel negyedórás gameplay videót osztottak meg velünk a kampányról.

A Call of the Beastmen megjelenés július 28-án esedékes. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)