Hirdetés

Total War: Warhammer - kiszivárgott a Blood for the Blood God DLC előzetese

|

Idejekorán került ki a Total War: Warhammer új kiegészítő csomagjának brutális előzetese. A jelek szerint a címadáson biztosan nem gondolkoztak túlzottan sokat.

Hirdetés

A Total War: Warhammerhez tonnaszámra érkeznek a remek rajongói modok, de hamarosan egy hivatalos DLC-vel is bővülni fog a játék. Azt még egyelőre nem tudni, mikor válik elérhetővé a Blood for the Blood God DLC, sőt elvileg még az előzetesét sem szabadott volna látnunk, de ahogy azt manapság már megszokhattuk, valaki nem bírta magával és az egész videó felkerült a YouTube-ra.

A DLC trailerének orosz verziója szivárgott ki, de mivel ez csak orosz feliratot jelent, teljesen élvezhető lesz az angol nyelvű előzetes mindenki számára. Konkrét információkat nem tudtunk meg a videóból, de az biztos, hogy a vérrel és a brutalitással egy cseppet sem spóroltak a készítők. A játékhoz ma egy méretes patch fog érkezni, de valószínűleg ez még nem hozza el a Blood for the Blood God DLC tartalmait. 

Ha kiderül valami új a brutális DLC kapcsán, akkor azt természetesen egyből meg fogjuk osztani veletek, addig is nézzétek meg fent a kiszivárgott előzetest. 

Ahogy azt sejteni lehetett, a videót közben lelőtték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)