Hirdetés

Total War: Warhammer - a frakciók után a helyszínek jönnek (videó)

|

A Total War: Warhammer játszható frakcióit már elégszer láttuk, de a megjelenésig bőven érkeznek még videók. Most a Bloodpine Woods területet ismerhetjük meg.

Hirdetés

A The Creative Assembly sorozatának új részében lesznek vámpírok, törpék, birodalmiak, a Káosz és orkok is, meg ki tudja még, DLC-kkel milyen egyéb seregeket vehetünk irányításunk alá.

Az elmúlt hetekben a csapat mindent elmondott, amit tudni érdemes a játék kasztjairól, az új Battlefield Briefing című videósorozatban már a csataterekről van szó. Elsőként a Bloodpine Woodst nézhetjük meg, ami egyaránt kínál nagy, nyílt megzőket és sűrű erdőket, elhagyott emberi településeket és ork táborokat. Hangulatos.

A Total War: Warhammer május 24-én jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)