Hirdetés

Total War: Warhammer - bemutatkoznak a törpék is (videó)

|

A Total War: Warhammer játszható frakciói valószínűleg változatosabbak lesznek, mint a sorozat bármelyik korábbi részeiben voltak, a legújabb trailerből pedig kiderül az is, miért lesz jó móka a törpékkel bosszút állni a régi sérelmekért.

Hirdetés

A Total War: Warhammer eddigi trailerein, és a gameplay videón főleg az embereket és az orkokat láthattuk, ám rajtuk kívül ott lesznek a vámpírok vezetésével nyomukó élőholtak, és persze a törpék, akik itt is az egyik legmenőbb frakciót alkotják majd. Az utóbbiakat végre hosszabban is megnézhetjük, ugyanis ők állnak a legújabb trailer középpontjában.

Ahogy az embereknél Karl Franz császár egy beszéde köré is egy kiváló hangulatot árasztó trailert kerített a Creative Assembly, úgy a minden elveszített törpe életért bosszút forraló népet is a vezetőjén, Thorgrim királyon keresztül mutatja be a csapat. A videóban egyébként nem csak az elképesztően jól kinéző törpe modelleket és egy törpe város falait láthatjuk, hanem a játszható faj egyik erősségét jelentő tüzérséget, és az igazi különlegességnek számító repülő egységeiket, a girokoptereket is, ráadásul az is megerősítésre került, hogy lesznek földalatti csaták a Total War: Warhammerben. Fontos megjegyezni, hogy bár nem közvetlenük a játékból származnak, de a játék motorjával készültek a felvételek, amiket itt alább láthattok.

Az a nem éppen vékony könyv egyébként, amit a trailerben Thorgrim király lapozgat a Book of Grudges, amiben a törppék minden, a fajuk ellen elkövetett sérelmet feljegyeznek, hogy később megbosszulhassák. Ugyanis a Warhammer világában a törpék nyelvén nincs is szó a megbocsátásra, csak a bosszú különböző változataira. Hiába, kedves nép ez.

Ti melyik fajjal játszanátok legszívesebben a Warhammer villágából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)