Hirdetés

Total War: Warhammer II - bemutatkoznak a dark elfek

|

Két új trailert is kiadtak a Total War: Warhammer II készítői, a korábban már látott fajokkal felvett játékmenet után a dark elfek is kaptak egy látványos új videót.

Hirdetés

A Total War: Warhammer II készítői továbbra is úgy tesznek, mintha a játék bejelentését kísérő első trailer végén nem árulták volna el, hogy a negyedik játszható faj a skaven lesz és egy szót sem hajlandóak mesélni a patkányemberekről. De legalább a három, már hivatalosan is megerősített fajjal kapcsolatban több videót is kiadtak a napokban.

Hirdetés

A botrányosan rövid E3-as gameplay-trailerük után a héten kiadtak tíz perc játékmenetet egy csatából, ahol éppen a high elfekkel csépelik a gyíkembereket. Majd miután az utóbbi hónapokban első sorban csak ezzel a két frakcióval foglalkoztak, egy a játék motorjával készült cinematic videót is hoztak, amiben végre a Total War: Warhammer II világát romba dönteni vágyó dark elfek is egy kicsit a reflektorfénybe kerültek. Ebből azon kívül, hogy elég menőn kinéző egységeik lesznek, nem sokat tudtunk meg a frakcióról, de a megjelenésig valószínűleg alaposabban megismerhetjük majd őket.

Ti melyik fajjal vágtok majd neki az első kampányotoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)