Hirdetés

Total War: Warhammer - a törpék kampánya az új gameplay videóban

|

A Total War: Warhammerben a törpék is kapnak egy saját kampányt, amit most egy fejlesztői videó mutat be röviden.

Hirdetés

Nincs még egy hete, hogy megjelent a legutóbbi Total War: Warhammer videó, amiben közel 13 percen át nézhettük, milyen lesz, amikor az ork nagyúr, Azhag serege összecsap Bretonnia nemzetével.

A napokban még egy, szintén kielégítően hosszú gameplay videó vált elérhetővé, melynek középpontjában a törpék kampánya áll. A menet a szokásos: nagy, valós idejű harc nincs, csak egy kis menüben lépkedés, fejlesztések mutogatása, erőviszonyok ismertetése, nem olyan látványos, de azért érdekes összecsapás a Greenskinekkel, satöbbi. Ha másért nem, azért érdemes megnézni, hogy lássátok, mi vár majd titeket, és felkészülten induljatok neki a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)