Hirdetés

Total War: Warhammer - a leggyorsabban fogyó epizód a sorozat történetében

|

A Total War: Warhammer (ami sajnos még mindig nem Total Warhammer) iszonyatos sebességgel tűnik el a boltok polcairól.

Hirdetés

A Creative Assembly jelentése szerint a Total War: Warhammer-ből több mint félmillió darabot adtak el az első néhány napban. Ez a szám végül azt eredményezte, hogy a Steamen rendszeresen 100 000 játékosnál is több nyomja egyszerre.

A Total War: Warhammer annak ellenére, hogy néhányaknál problémásan indult, még így is sokkal stabilabb állapotban jelent meg, mint az összes többi epizód a sorozatban.

"A csapat a fejlesztés során különösen odafigyelt a teljesítményre és a stabilitásra" -  nyilatkozta a stúdió vezetője Tim Heaton. "Nagyon büszkék vagyunk rá, és nagyon örülünk, hogy mind a veterán rajongók, mind a kritikusok ilyen jól fogadták."

Ti megvettétek már a játékot, és kipróbáltátok? Nektek milyen volt az indulás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)