Hirdetés

Váratlan kihívásokkal volt tele a Total War: Warhammer fejlesztése

|

A Total War: Warhammer megjelent, de a The Creative Assembly még nem fogyott ki a mondanivalóból.

Hirdetés

A Total War: Warhammer készítői már korábban is meséltek arról, miben különbözött egy korábbi, történelmi epizód elkészítésétől a fantasy-világ életre keltése, de a legújabb fejlesztői videóban még néhány érdekes kulisszatitkot elárultak. A fenti videóban szó esik arról is, hogy a Warhammer-univerzum feldolgozása már a Total War-sorozat indulása óta beszédtéma a The Creative Assemblynél, a játék készítése során pedig végre hasznát vették tudásuknak azok a csapattagok, akik hobbi gyanánt is játszanak a figurás változattal.

Emellett némi betekintést nyerhetünk az MI működése mellett a Total War: Warhammer néhány dizájnnal kapcsolatos döntésének hátterébe is. Így például megtudhatjuk, hogyan alakították át kicsit a repülő lényeket, hogy ne legyenek arcátlanul erősek, vagy milyen meglepetés várta a fejlesztőket, mikor először lövettek egy íjász egységgel egy óriásra. A videó címéből ítélve egyébként kapunk majd még néhány videót, amik a játék fejlesztéséről szólnak, ezek valószínűleg hasonlóan érdekesnek bizonyulnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)