Hirdetés

Total War: Warhammer - így vezesd sereged a mocsaras vidéken

|

A Total War: Warhammer új videójában azt mutatják be a fejlesztők, mire érdemes odafigyelni, ha a Hel Fenn elátkozott, lápos területén tervezzük megverni az ellenséges haderőt.

Hirdetés

A The Creative Assembly fantasy stratégiájának következő videója ismét egy területet mutat be. Korábban vethettünk egy pillantást a bejárható térképre, beszámoltak a fejlesztők, miben fognak eltérni az ostromok az elődöktől, és az ingyenes tartalmak érkezéséről is biztosítottak minket.

Sokaknak fog fejtörést okozni a vámpírok uralta Eastern Sylvania térségében megtalálható Hel Fenn térképén való csatározás, sok tényezőt kell figyelembe venni. A rég lezajlott ütközetek halottjainak lelkével átitatott, mély mocsarakban minden földi egységnek csökken a védelme és a sebessége, így a légi egységek vannak előnyben.

Május 24-én fog megjelenni PC-re a Total War: Warhammer. Nektek hogy tetszik az új pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)