Hirdetés

Total War: Warhammer II - egy napot bírt a Denuvo

|

Kezdenek beletanulni a feltörésekkel foglalatoskodó arcok: rekord idő alatt sikerült megborítani a Total War: Warhammer II védelmét.

Hirdetés

Egy napja jelent meg PC-re a Total War: Warhammer II és mára már meg is tört a védelme. A feltörést készítő csapat alig egy nap alatt kicselezte a hírhedt másolásvédelmet. Egyre inkább úgy tűnik, hogy bármennyit is finomítanak rajta a fejlesztők, a Denuvo ideje lejárt.

Hirdetés

Természetesen feltört játékokat letölteni továbbra sem lesz számunkra magyarázható, követendő vagy egyáltalán csak cinkos összekacsintással tűrt tevékenység, de az hozzá kell tenni, hogy a Denuvo nem csak a hackkereket, a tisztességes felhasználókat is piszkálta sokszor, csak akkor még rá lehetett fogni, hogy ez a szükséges rossz. Ezek után már valószínűleg nem sokáig kell ezzel bajlódni.

A Total War: Warhammer II megjelenéséig a leggyorsabban feltört játék a Tekken 7 volt, amit 4 nap alatt szedtek szét. Ezt követte a RiME és a Resident Evil 7, melyekhez 5-5 nap kellett.

Reméljük az ezt követő korszakban olyan védelmet sikerül kifejleszteni, ami a vásárlóknak nem okoz semmilyen kellemetlenséget. Aki pedig áldozna is azért, hogy egy ilyen remek játékkal játszhasson, az nem fog rosszul járni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)