Hirdetés

Total War: Warhammer II - ezeket a tájakat hódíthatjuk majd meg

|

A Total War: Warhammer II legújabb gameplay trailerében a kampánynak helyet adó térkép egy részét, egész pontosan két faj otthonát nézhetjük meg.

Hirdetés

A Total War: Warhammer II-ben magunk mögött hagyjuk az Öregvilágot és a tőle nyugatra fekvő tájakat hódíthatjuk meg. Ezekkel a tájakkal, egészen pontosan itt csatázó négy új faj közül kettő kezdőterületével ismerkedhetünk meg az ősszel érkező stratégia legújabb gameplay trailerében.

Hirdetés

A kedvcsináló első felében a high elfek szigetét, Ultuant vehetjük szemügyre, illetve már rögtön az első képkockákban megpillanthatjuk a Great Vortexet, aminek az irányítása a kampány végcélja lesz. Emellett megnézhetjük Lustria dzsungeleit is, ahol a Total War: Warhammer másik, a rend oldalán álló faja, a gyíkemberek kezdik hódításaikat. Ezen a vidéken egyébként az előző részből ismert fajok is feltűnnek a partvidéken, illetve kevert fajú portyázó hordákat is találunk majd. Jól felismerhető helyszínként pedig a trailer zárásaként feltűnnek a Fallen Gates kapui is, ahol a gyíkemberek bemutatkozó videójukban csatáztak.

A Total War: Warhammer II készítői egyelőre még elég keveset mutattak a sötét elfekből és a hivatalosan még le nem leplezett, de egyértelműen érkező skavenekből sem. Persze a rajtig hátralévő hónapokban biztosan megérkeznek ők is.

Ti várjátok már a trilógia második részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)