Hirdetés

Total War: Warhammer II - ingyenes DLC formájában kerül be két népszerű karakter

|

Egy legendás párossal bővül hamarosan a játék, ráadásul nem is kell fizetnünk értük.

Hirdetés

Már lassan két éve a piacon van a Total War: Warhammer II, ám a fejlesztők még mindig csinálgatnak hozzá újdonságokat. Nemsokára befut például egy vadonatúj DLC, később pedig két jól ismert arc is beköszön majd.

Hirdetés

A Warhammer-sztorik rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni Gotrek Gurnissont, a legendás törp slayert, illetve ember társát, a krónikásként és harcosként tevékenykedő Felix Jaegert. Egy elég közkedvelt duóról van szó, ezért is remek hír, hogy hamarosan a Total War: Warhammer II-ben is találkozhatunk velük. Gotrek egy Legendary Lord lesz, míg Felix szimpla hősként társul mellé, és a kampánytérképen sorozhatjuk majd be őket seregünkbe.

Az új karaktereket már ebben a hónapban kipróbálhatják azok, akik megvásárolják a Games Workshop által kiadott White Dwarf Magazine szeptemberi számát, ugyanis minden példány tartalmazza a Gotrek & Felix DLC-t. Viszont a többieknek sem kell szomorkodniuk, mivel a DLC bárki számára ingyenesen beszerezhető lesz október 17-től a Total War Accessen keresztül.

Gotreket egyébként Brian Blessed szólaltatja meg, aki korábban rengeteg filmben és sorozatban szerepelt, valamint több videojátékban is hallhattuk a hangját. Ti beszerzitek majd a DLC-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)