Hirdetés

Total War: Warhammer II - újfajta egységgel bővül a törpök frakciója

|

A jövő hónapban érkező frissítéssel vadonatúj harcosokat is kapunk, akik elég kemény fickóknak tűnnek.

Hirdetés

Bizony továbbra is tartogat meglepetéseket a Creative Assembly a Total War: Warhammer II rajongóinak, ugyanis nemsokára befut a következő patch, amivel együtt több újdonság is érkezik a játékba. Például olyan törpök, akik gond nélkül elbánnak akár egy óriással is.

Hirdetés

A májusban esedékes frissítéssel többek között bekerül a Norsca frakció a Mortal Empires kampányba, de nemrég kiderült, hogy a törpök egy vadonatúj, Giant Slayers egységet is kapnak. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy elég brutális harcosokról van szó, akik keményen odacsapnak csata közben, és még egy óriást is simán kicsinálnak, ha kell.

Ti játszotok még a Total War: Warhammer II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)