Hirdetés

Total War: Warhammer - eddig nem látott frakció csatázik az új gameplayben (videó)

|

Tizenkét percnyi brutális küzdelemről kaptunk egy új videót a Total War: Warhammer készítőitől, amiben egy eddig nem látott NPC frakcióval és a mágiával is megismerkedhetünk.

Hirdetés

Lassan a Total War: Warhammer megjelenése is belátható közelségbe kerül, így újabb látványos szeletet mutatott meg a The Creative Assembly. A múltkor megjelent, a kampánytérképen folyó műveleteket bemutató videó után ismét egy valósidejű csatát szemlélhetünk meg egy eddig nem látott frakció részvételével.

Szokás szerint a Total War: Warhammer egyik legendás hadurához kapcsolódó küldetéslánc egyik elemét láthatjuk, a most bemutatott csatában Azhag the Slaughterer, egy ork hadúr történetszálába láthattunk bele. Ezt a csatát egy ork temetkezési helynél vívják és ha nyer a hadvezér, egy páncélszetthez szerez meg egy, a sámáni mágiához kapcsolódó fejlesztést. Az ellenfele pedig a játék egyik olyan frakciója, akiket a korábbi videókban nem láttunk, méghozzá az emberek egyik (nem játszható) nemzete, Bretonnia. A csata során az ő, lovassággal és tüzérséggel is bőven ellátott seregük mellett megismerkedhetünk a mágia használatainak részleteivel is, ahogy más, a csatákkal kapcsolatos mechanizmusokat is elmagyaráznak nekünk a készítők.

Ezzel együtt elég érdekes, hogy a négy játszható frakció közül a Vámpírhercegekről továbbra sem láttunk szinte semmit, persze a Total War: Warhammer megjelenéséig erre még könnyen sor kerülhet.

Nektek eddig melyik játszható frakció tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)