Hirdetés

Total War: Warhammer - itt az idő meghódítani a világot

|

A holnapi megjelenés alkalmából megérkezett a Total War: Warhammer launch trailer, amiben mind a négy alap faj megmutatja magát egy kicsit.

Hirdetés

Holnaptól bárki vezetheti törpökből, vámpírokból, orkokból vagy emberekből álló seregét, ugyanis megjelenik végre a Total War: Warhammer, amiről tesztünket ezen a linken olvashatjátok.

A The Creative Assembly viszonylag szabad kezet kapott, hiszen nem megtörtént történelmi eseményeket kellett feldolgoznia, hanem egy fantáziavilágban garázdálkodhatott. A négy frakció egyes kampányai mind-mind különböznek egymástól, különböző élményeket kínálnak, így több száz óra után sem válik a játék unalmassá. Hiába preferáljátok egyiket vagy másikat, akit behúznak a játék alapjai, úgyis mindegyiket végigtolja. Az új előzetest fent láthatjátok, ha nem bírjátok már holnapig, nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)