Hirdetés

Total War: Warhammer - több operációs rendszerre is megjelenik

|

A Creative Assembly annyi parancsnokot akar látni a csatatéren, amennyit csak lehetséges. Bővítik is a támogatott platformok listáját, Linux és Mac tulajok is örülhetnek végre.

Hirdetés

A Total War: Warhammer még májusban jelent meg PC-re, és a sikere azóta is töretlené. Köszönhető ez egyrészt az ingyenes tartalmai frissítéseknek, és köszönhető ez annak, hogy tényleg egy nagyon jól sikerült stratégiai programról van szó. Ezt nemsokára még többen is megtapasztalhatják.

A ma érkezett sajtóközelmény szerint a játék Windows PC-k mellett nemsokára Linux és OS X rendszerekre is elérhető lesz. Bár az örömhír nem igazán teljes, egyelőre csak annyit mondtak, hogy az új verziók valamikor az ősszel lesznek elérhetőek.

Az árazás és gépigény tekintetében nem kaptunk semmilyen infót, azon kívül, hogy valamikor a megjelenéshez közelebbi időpontban jelentkeznek majd a részletekkel.

Ti mennyire örültök a hírnek? Van köztetek olyan, aki Linuxot vagy Macet használ?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)