Hirdetés

Total War: Warhammer - íme a megjelenési dátum és a gyűjtői kiadások

|

Egészen durva lesz a Total War: Warhammer High King Edition kiadása, szerencsére lesz még időnk gyűjteni rá.

Hirdetés

Már kifelé haladunk az őszi játékszezonból, az év további részében megjelenő játékok dátumát szinte mind tudjuk, úgyhogy most már lassan készülhetünk a tavaszi hullámra. 

Április 28-án jelenik meg a Total War: Warhammer, melynek előrendelői egy beszédes, Chaos Warriors Race Pack nevű DLC-t kapnak ajándékba.   Ebben három Legendary Lordot találunk, és mindegyikhez egy-egy külön küldetésszál tartozik. Ami ennél érdekesebb, az a High King Edition, mely kb. 45000 forintba fog kerülni, nagyon kevés készül belőle, és a következőket tartalmazza:

- A játék maga

- Egy a Book of Grudges mintájára készült doboz

- Egy fém gyűrű, a Grudge Ring, forgó belső résszel. Dobókockát is helyettesíthetünk vele.

- Slayer's Whetstone Pendant: valódi köszörűkőből készült nyakék

- Dwarfen Drinking Horn & Stand: Egy kürt, amiből inni is lehet, és a hozzá tartozó állvány.

- Anyagból készült térkép

- Művészeti könyv

- Fémdoboz

- Kézikönyv

A High King Edition tartalmáról további képeket itt találhattok. Emellett készül egy Limited Edition kiadás is, melyben a fentiek közül a fémdoboz és a kézikönyv szerepel.  A bejelentés mellé új cinematic videó jött, mindenképp nézzétek meg, a dátumot pedig véssétek fel a naptárba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)