Hirdetés

Total War: Warhammer - bemutatkozik a Minótaurosz

|

Új veszedelem üti fel a fejét Old World világában, kegyetlen fenevadakból álló frakció csatlakozik a háborúhoz. Legfélelmetesebb egységük, a Minótaurosz is felfedte magát.

Hirdetés

A Call of the Beastmen DLC igen ütős előzetest kapott, most további információk derültek ki az új frakcióval kapcsolatban. A kampány alatt nomád stílusban a sereg viszi magával az egész infrastruktúrát. A 17 dollárba fájó DLC egy új frakciót, két Lordot és új bejárható területet kap, ahol az Eye for an Eye küldetést játszhatjuk le a Beastmen fajjal.

A fent látható videóban szemügyre vehetjük a Minótauroszt, a Beastmen frakció Tier 3-as egységét. Ez a páncélozott monstrum a csatatér egyik legfélelmetesebb harcosa.

A Call of the Beastmen megjelenés július 28-ára várható. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)