Hirdetés

Total War: Warhammer - már rengeteg mod van hozzá

|

Alig egy hónapja jelent meg a Total War: Warhammer és máris több mod készült hozzá, mint sok más játék esetében hosszú évek alatt.

Hirdetés

A The Creative Asssembly-nek váratlan kihívásokkal kellett megküzdenie a Total War: Warhammer fejlesztése közben és a stratégia indulása sem volt éppen zökkenőmentes, ám tesztünk alapján megérte legyőzni a nehézségeket, hiszen a Warhammer a leggyorsabban fogyó epizód lett a sorozat történetében. Ha még nem figyeltél fel a játékra, akkor ezt a videós összefoglalót mindenképpen nézd meg. 

A Total War: Warhammer esetében a készítők ragaszkodtak hozzá, hogy legyen modtámogatás is, ami hálás döntés volt, ugyanis a stratégia május végi megjelenése óta közel 1000 (!) mod készült hozzá. Olyanok újdonságokkal egészíthetjük ki a játékmenetet, mint a különböző frakciók átszínezése, a játékbeli valuta átváltása, a töltő képernyő megváltoztatása Warhammer artokra,  az egységek méretét megnövelő opció vagy éppen az ultra grafikai beállítások, amivel minden összecsapás még grandiózusabbá válik. Nézzétek meg a fenti videót, ott bemutatnak párat közülük. 

A Total War: Warhammer (vagy ahogy mi hívjuk: Total Warhammer) már elérhető PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)