Total War: Warhammer 2 - kiderült, hogy mikor jön a Mortal Empires

|

A Creative Assembly végre megerősítette, hogy mikor kapjuk kézhez a Total War: Warhammer első és második részének térképeit kombináló új módot.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

A sajtó véleménye szerin minden tekintetben javult a Total War: Warhammer folytatása, a Games Workshop világában játszódó trilógia második része közel tökéletes lett, amit tovább erősít az a hír is, hogy nemrég elrajtolt a modtámogatás is. 

Hirdetés

De ezzel még nincs vége a mókának. A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy október 26-án megérkezik a Mortal Empires kampány, amely keresztezi az első és második Total War: Warhammer térképeit (az Óvilágot és az Újvilágot), létrehozva ezzel egy teljesen új színteret, amelyben lényegében az Óvilágot kiterjesztik Nyugat felé, így helyet kaptak benne fontos területek Lustriából, Naggaroth-ból, Ulthuanból és a Délvidék tájaiból is (persze nem csak egymásra dobálták őket). Ez több mint 300 települést és 117 frakciót tartalmaz (a Norsca csak később kerül bele egy frissítéssel), amely nyilván több töltési - és köridőt is eredményez, viszont nem lesz sztorizás, hamisítatlan hódítások várják a stratégákat. 

A módot a Warhammer menüjéből indíthatjuk majd és mindazoknak ingyenes lesz, akiknek mindkét játék megvan. Izgalmasan hangzik, ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!