Hirdetés

Total War: Warhammer - már küszöbön a folytatás, de még jön egy DLC

|

Alig néhány hónapra van tőlünk a Total War: Warhammer II megjelenése, de a Creative Assembly és a Sega így sem akarja tartalom nélkül hagyni az első rész játékosait.

Hirdetés

Az új DLC behozza majd a Norsca népet és azok lordjait a Total War: Warhammerbe. Mind a Norsca mind a Wintertooth törzs játszható lesz, őket pedig Wulfrik The Wanderer és Throgg, King of the Trolls vezetik majd. Mindkettő vezetőt harcba vihetjük majd, és próbálgathatjuk extra képességeiket.

A fejlesztők annyival megfejelték az új tartalmat, hogy teljesen ingyen adják minden olyan érdeklődőnek, aki előrendelte már a Total War: Warhammer II-t. A folytatásban egyébként nem lesz azonnal játszható a Norsca, de lesz hozzájuk tartozó kampány. Ha nem is azonnal a megjelenés után, de idővel ott is lehetőségünk lesz csatába indulni minden olyan néppel, amit elértünk az első részben.

A Total War: Warhammer II várhatóan 2017. szeptember 28-án érkezik PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)